Logga in

Webbmail

Du som är förtroendevald för klubben eller för någon av klubbens sektioner och har ett webbmailkonto kan hantera detta från denna sida.

Logga in webbmail

Logga in

Glömt/byta lösenord?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seko-plagg

Nu har du som förtroendevald inom klubben möjlighet att beställa ett (1) stycken Sekoplagg för eget bruk i rekryterande/medlemsuppsökande syfte.

Det finns tre (3) stycken olika typer av plagg att välja mellan. Storlekarna är i likhet med de stora klädeskedjorna H&M och Dressman. Damstorlekarna är något snävare i passformen. Klicka på aktuellt plagg nedan för att ta del av info om plagget (såsom färg, storlek, material etc). Länk öppnas i nytt fönster/flik. Stäng fönstret/fliken för att komma hit igen.

  1. T-shirt: DAM eller HERR.
  2. Piké: DAM eller HERR.
  3. Hood: DAM eller HERR.

När du har bestämt dig väljer du aktuellt plagg och storlek samt skriver för- och efternamn innan du skickar in din beställning senast den 18 oktober.

Seko-logga i vit (eller i svart för vitt plagg) ingår. Sekos vanliga färger i plagg är rött, svart eller vitt, men andra färger går såklart att välja.
* = Nummerstorlek gäller endast aktuell T-shirt. ** = Gäller endast Hood. *** = Gäller endast Piké och Hood (ej mörkgrå/mörkblå). **** = Gäller endast Hood (ej mörkgrå/mörkblå).
Ange för- och efternamn.