Medlemsdag på Grönan!

Seko Klubb SJ Trafiks sektionsmedlemmar i Administratörer, Försäljning, Åkande & VÄTE samt medlemmar tillhörande Seko Lokförarna SJ Stockholm/Hagalund välkomnas till traditionsenlig medlemsdag på Gröna Lund med 5-kamp och karusellåkning under två tillfällen.

Det gäller tisdagen den 17 augusti eller torsdagen den 26 augusti. Nämnda medlemmar måste föranmäla sitt deltagande p.g.a. rådande rekommendationer på webbformulär för att kunna delta och för att anpassa inköp av entrébiljetter och 5-kampshäften som måste förbeställas. Inför respektive tillfälle träffas de föranmälda medlemmarna kl. 16:00 på O’Learys utanför Gröna Lunds entré för uppladdning. Observera att tillställningen endast är till för nämnda medlemmar!

  • Önskar du delta den 17 augusti, klicka HÄR.
  • Önskar du delta den 26 augusti, klicka HÄR.
juli 22, 2021

Etiketter: