Nominera till styrelsen i Seko Sektion VÄTE

Vem vill du ska representera dig och dina arbetskamraters intressen?

Den 14 februari 2021 är det dags för årsmöte för Seko Sektion VÄTE. Det innebär att det kommer att hållas val till förtroendeuppdrag i Seko Sektion VÄTEs styrelse. Dessförinnan kan man nominera (d.v.s. föreslå namn till vem man vill se i styrelsen). Uppdrag som ska tillsättas är en (1) stycken ordförande för en tvåårsperiod. Detta uppdrag innehas idag av Louise Reichenberg som ställer upp för omval. Dessutom ska tre (3) stycken ledamöter för en tvåårsperiod tillsättas. Dessa uppdrag innehas idag av Peter Klint, Hellena Yatsevska Acuna och Abdi Sheikhyosuf som alla ställer upp för omval. Även en (1) stycken ledamot för en ettårsperiod (på fyllnadsval) ska tillsättas. Detta uppdrag har innehas idag av Tommy Ramström som inte ställer upp för omval. Vi emotser fler nomineringar inför tillsättning av dessa uppdrag.

Som medlem kan man nominera (d.v.s. inkomma med namnförslag till uppdragen) fritt antal medlemmar till posterna. Medlemmar som nomineras skall ha tillfrågats och tackat ja innan nomineringen lämnas in. Man får såklart nominera sig själv.

Sista dag att nominera är måndagen den 31 januari.

Nomineringar skickas via e-post till: valberedning@klubbsjtrafik.se

Mvh

Valberedningen Klubb SJ Trafik

januari 18, 2022

Etiketter: ,