Medlemsdag på Gröna Lund!

Seko Klubb SJ Trafiks yrkesverksamma sektionsmedlemmar i Administratörer, Försäljning, Åkande & VÄTE samt medlemmar tillhörande Seko Lokförarna SJ Stockholm/Hagalund välkomnas till traditionsenlig medlemsdag på Gröna Lund med 5-kamp och karusellåkning. Även i år bjuder båda klubbarna nämnda medlemmar på entré, fria karusellåk och 5-kampshäfte!

Det gäller tisdagen den 16 augusti eller torsdagen den 25 augusti. Nämnda medlemmar måste föranmäla sitt deltagande på nedanstående webbformulär för att kunna delta och för att anpassa inköp av entrébiljetter och 5-kampshäften som måste förbeställas enligt besöksvillkoren. Inför respektive tillfälle träffas de föranmälda medlemmarna kl. 16:00 på puben utanför Gröna Lunds huvudentré för pepp och lagindelning. På puben finns möjlighet till förtäring av ett brett sortiment av dryck och olika måltider som bekostas själv. Observera att tillställningen endast är till för nämnda medlemmar och anmälan är bindande!

Sista dag för anmälan är framflyttad till senast den 15 augusti.

För mer info samt bindande anmälan till Medlemsdag på Gröna Lund:

  • Den 16 augusti, klicka HÄR.
  • Den 25 augusti, klicka HÄR.
juni 24, 2022

Etiketter: