Nominera till styrelsen i Seko Sektion Åkande

Vem vill du ska representera dig och dina arbetskamraters intressen?

Den 21 februari 2024 är det dags för årsmöte för Seko Sektion Åkande. Det innebär att det kommer att hållas val till förtroendeuppdrag i Seko Sektion Åkandes styrelse. Dessförinnan kan man nominera (d.v.s. föreslå namn till vem man vill se i styrelsen). Uppdrag som ska tillsättas är tre (3) stycken ledamöter för en tvåårsperiod. Dessa uppdrag innehas idag av Robin Andersson, Eva Nilsson och Pernilla Holmgren som alla ställer upp för omval. Vi emotser fler nomineringar inför tillsättning av dessa uppdrag.

Som medlem kan man nominera (d.v.s. inkomma med namnförslag till uppdragen) fritt antal medlemmar till posterna. Medlemmar som nomineras skall ha tillfrågats och tackat ja innan nomineringen lämnas in. Man får såklart nominera sig själv.

Sista dag att nominera är torsdagen den 8 februari.

Nomineringar skickas via e-post till: valberedning@klubbsjtrafik.se

Mvh

Valberedningen Klubb SJ Trafik

januari 24, 2024