Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Intro-utbildning 13 sept

september 13 @ 08:00 - 16:00

Gratis

Utbildningen är för alla SJ-anställda i Hagalund/Stockholm som aldrig tidigare gått en Seko-utbildning. Du behöver inte ens vara medlem i Seko eller ens ha schemalagt arbete under dagen! Seko bjuder deltagare på skattefri ersättning. Utbildningen bedrivs ev. digitalt. För utbildning som bedrivs på plats bjuder Seko också på gratis lunch och fika där det är ett begränsat antal utbildningsplatser.

VAD HANDLAR UTBILDNINGEN OM?
Denna grundutbildning handlar bl.a. om arbetsmarknadens villkor idag och om varför facket uppstod samt om dina/våra rättigheter.

FÅR JAG (LEDIGT ATT) GÅ UTBILDNINGEN?
− Ja, enligt lag har du rätt till ledighet för fackliga studier med vila före/efter! Om du är timmis utan inbokade pass denna dag och vill närvara, så säkerställ att du förblir ledig för dagen. Är du däremot schemalagd för arbete? Maila oss för att få skriftlig kallelse. Med kallelsen söker du tjänstledighet utan lön senast 14 dagar innan utbildningen.

FRÅGOR / ANMÄLAN? KONTAKTA OSS!
Platserna är begränsade! Anmäl allra enklast genom att fylla i nedanstående webbformulär eller maila utbildning@klubbsjtrafik.se med rubrik ”Intro” och anmäl deltagande. Glöm inte att ange ditt mobilnummer samt SJ-mailadress!

Varmt välkomna!
Elias Cataño, 070-0037604

INTRESSEANMÄLAN

Ange förnamn (i rutan First) och efternamn (i rutan Last).
Ange din SJ-mail - inte privat e-postadress - dit du vill att vi ska maila kallelsen ifall du behöver söka tjänstledigt eller där vi kan nå dig.
Ange gärna ditt mobiltelefonnummer om du önskar påminnelse om utbildningen och för att vi ska kunna kontakta dig snabbt. Härmed godkänner du att uppgifterna sparas för registrering, utbetalning av ersättning och senare intern revision.

Detaljer

Datum:
september 13
Tid:
08:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , , , , , ,
Evenemang Taggar:

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik & Lokförarna SJ Sthlm/Hgl

Plats

Klaraporten
Vasagatan 10
Stockholm, 11120 Sverige
+ Google Map