Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Intro-utbildning 16 februari

februari 16 @ 08:00 - 16:00

Gratis

Undrar du hur facket uppstod eller vad facket gör? Eller undrar du kanske vad du har för rättigheter och villkor? Sekos Introutbildning riktar sig till alla SJ-anställda i Hagalund/Stockholm som aldrig tidigare har gått en Seko-utbildning. För att delta behöver du inte vara medlem i ett fack, det räcker med att du är nyfiken och vill veta mer.

Får jag ledigt FÖR att gå utbildningen?

Ja! Enligt lag har du rätt till ledighet för fackliga studier med vila före och efter utbildningen! Om du är timmis utan inbokat pass, se till så att du förblir ledig under denna dag.

Frågor / anmälan?

Du får formell kallelse genom intresseanmälan som sker via klubbsjtrafik.se (alternativt scanna qr-koden undertill) eller maila utbildning@klubbsjtrafik.se med rubriken ”Intro” senast 14 dagar innan utbildningen! Utbildningslokal meddelas senare!

Varmt välkomna!
Elias Cataño, 070-0037604

INTRESSEANMÄLAN

Ange förnamn (i rutan First) och efternamn (i rutan Last).
Ange din SJ-mail - inte privat e-postadress - dit du vill att vi ska maila kallelsen ifall du behöver söka tjänstledigt eller där vi kan nå dig.
Ange gärna ditt mobiltelefonnummer om du önskar påminnelse om utbildningen och för att vi ska kunna kontakta dig snabbt. Härmed godkänner du att uppgifterna sparas för registrering, utbetalning av ersättning och senare intern revision.

Detaljer

Datum:
februari 16
Tid:
08:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , , , , , ,

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik & Lokförarna SJ Sthlm/Hgl