Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Intro-utbildning 23 feb

februari 23 @ 08:00 - 16:00

Gratis

Grundutbildningen, som inte kräver förkunskap, är för alla SJ-anställda i Hagalund/Stockholm som inte har gått en Seko-utbildning förut. Du behöver inte ens vara medlem i Seko eller ens ha schemalagt arbete under dagen! Seko bjuder på gratis skattefri ersättning, men också gratis lunch och fika för utbildning som bedrivs fysiskt på plats där det är ett begränsat antal platser.

VAD HANDLAR GRUNDUTBILDNINGEN OM?

Den handlar bl.a. om arbetsmarknadens villkor idag och vilken roll facket spelar samt om varför facket uppstod och om dina/våra rättigheter.

FÅR JAG (LEDIGT ATT) GÅ GRUNDUTBILDNINGEN?

− Ja, enligt lag har du rätt till ledighet för fackliga studier med erforderlig vila före/efter! Om du är timmis utan inbokade pass denna dag och vill närvara, så säkerställ att du förblir ledig för dagen. Om du däremot är schemalagd för jobb, så maila oss för att få skriftlig kallelse. Med kallelsen söker du tjänstledighet utan lön senast 14 dagar innan utbildningen.

FRÅGOR / ANMÄLAN? KONTAKTA OSS!

Anmäl enklast via webbformuläret nedan eller maila utbildning@klubbsjtrafik.se med rubrik ”Intro” och anmäl ditt intresse.

Varmt välkomna!

Seko Klubb SJ Trafik & Seko Lokförarna Stockholm/Hagalund

Anmälan Intro-utbildning 23/2
Här nedan anmäler du dig allra enklast till avsedd utbildning.
Ange förnamn (i rutan First) och efternamn (i rutan Last).
Ange din SJ-mail - inte privat e-postadress - dit du vill att vi ska maila kallelsen ifall du behöver söka tjänstledigt eller där vi kan nå dig.
Ange gärna ditt mobiltelefonnummer om du önskar bl.a. påminnelse om utbildningen. Härmed godkänner du att uppgifterna sparas för registrering, utbetalning av ersättning och senare intern revision.

Detaljer

Datum:
februari 23
Tid:
08:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , , , , , ,
Evenemang Taggar:

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik & Lokförarna SJ Sthlm/Hgl

Plats

Klaraporten
Vasagatan 10
Stockholm, 11120 Sverige
+ Google Map