Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Medlemsdag på Gröna Lund 16 aug

augusti 16 @ 16:00 - 20:30

Gratis

Seko Klubb SJ Trafiks yrkesverksamma sektionsmedlemmar i Administratörer, Försäljning, Åkande & VÄTE samt medlemmar tillhörande Seko Lokförarna SJ Stockholm/Hagalund välkomnas till traditionsenlig medlemsdag på Gröna Lund med 5-kamp och karusellåkning. Även i år bjuder båda klubbarna nämnda medlemmar på entré, fria karusellåk och 5-kampshäfte!

Det gäller tisdagen den 16 augusti eller torsdagen den 25 augusti. Nämnda medlemmar måste föranmäla sitt deltagande på nedanstående webbformulär för att kunna delta och för att anpassa inköp av entrébiljetter och 5-kampshäften som måste förbeställas enligt besöksvillkoren. Inför respektive tillfälle träffas de föranmälda medlemmarna kl. 16:00 på puben utanför Gröna Lunds huvudentré för pepp och lagindelning. På puben finns möjlighet till förtäring av ett brett sortiment av dryck och olika måltider som bekostas själv. Observera att tillställningen endast är till för nämnda medlemmar och anmälan är bindande!

5-kampsgrenar / anmälan / förhinder!

De fastställda grenarna i 5-kampen är fastställda och är Kentucky Derby, Woody, Boom Ball, Vattenpistolen och Skjutbanan.

Nämnda medlemmar anmäler sitt bindande deltagande genom att fylla i nedanstående webbformulär senast den 15 augusti. Är det färre än 6 st deltagare ställer vi tyvärr in arrangemanget.

Antal anmälda: 13 st. [Uppdaterat 2022-08-15, kl. 24:00. Anmälan stängd!]

Mer info om 5-kampsgrenarna hittas här.

Medlemmar, ta med ett glatt humör så ses vi för en trevlig upplevelse tillsammans!

Detaljer

Datum:
augusti 16
Tid:
16:00 - 20:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , , , ,

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik & Lokförarna SJ Sthlm/Hgl

Plats

Gröna lund
Allmänna gränd 6
Stockholm, 115 21 Sverige
+ Google Map