Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Medlemsdag på Grönan 26 aug

augusti 26 @ 16:00 - 20:00

Gratis

Seko Klubb SJ Trafiks sektionsmedlemmar i Administratörer, Försäljning, Åkande & VÄTE samt medlemmar tillhörande Seko Lokförarna SJ Stockholm/Hagalund välkomnas till traditionsenlig medlemsdag på Gröna Lund med 5-kamp och karusellåkning under två tillfällen.

Det gäller tisdagen den 17 augusti eller torsdagen den 26 augusti. Nämnda medlemmar måste föranmäla sitt deltagande p.g.a. rådande rekommendationer på nedanstående webbformulär för att kunna delta och för att anpassa inköp av entrébiljetter och 5-kampshäften som måste förbeställas. Inför respektive tillfälle träffas de föranmälda medlemmarna kl. 16:00 på O’Learys utanför Gröna Lunds entré för uppladdning. Observera att tillställningen endast är till för nämnda medlemmar!

Väl på plats delar vi in oss i 5-kampslag, innan vi går in på Grönan, ca. kl. 16:30. Även detta år står klubbarna för hela kalaset, d.v.s. varje medlem bjuds på ett 5-kampshäfte innehållande 5 stycken spelkuponger, 2 stycken karusellåk och en måltidskupong värd 60 kr samt entrébiljett för ett värde av tidigare 435 kronor. Medlemmar, ta med ett glatt humör så ses vi för en trevlig upplevelse tillsammans!

5-kampsgrenar / anmälan!
Med anledning av pandemi-rekommendationerna så har 5-kampsgrenarna fastställts på förhand av logistiska skäl. Dessa är Kentucky Derby, Woody, Boxer, Hang Time och Skjutbanan. Nämnda medlemmar anmäler sitt bindande deltagande genom att fylla i webbformuläret nedan senast 20 augusti. Ev. förhinder meddelas Helena Henriksdotter på telefon eller mail senast kl. 12:00 den 20 augusti. Är det färre än 6 st deltagare så ställer vi in arrangemanget.

Antal anmälda: 14 st [uppdaterat 2021-08-20 kl. 23:00]. Anmälan är nu stängd!

Mer info om 5-kampsgrenarna hittas här.

Detaljer

Datum:
augusti 26
Tid:
16:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , , , ,

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik & Lokförarna SJ Sthlm/Hgl

Plats

O’Learys Gröna Lund
Allmänna gränd 6
Stockholm, Stockholm 115 21 Sverige
+ Google Map