Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Spåra SJ-utbildning 2-3 dec

2020-12-02 @ 08:00 - 2020-12-03 @ 16:00

Gratis

Utbildningen är för alla medlemmar i Seko och SJ-anställda i Hagalund/Stockholm som inte har gått sådan utbildning de senaste 5 åren. Seko bjuder på gratis lunch, fika och skattefri ersättning.

VAD HANDLAR UTBILDNINGEN OM?
SJ utmanar alltmer våra mest grundläggande rättigheter på jobbet. Arbetstidsregler, viloregler m.m. måste vi nu ständigt försvara. Det måste vi som enskilda kunna försvara för att stå starka tillsammans. Vi studerar noggrant villkoren i kollektivavtalet och hur vi kan nyttja detta som bäst.

FÅR JAG (LEDIGT ATT) GÅ UTBILDNINGEN?
− Ja, enligt lag har du rätt till ledighet för fackliga studier med vila före/efter! Om du är timmis utan inbokade pass dessa dagar och vill närvara, så säkerställ att du förblir ledig för dessa dagar. Är du däremot schemalagd för arbete? Maila oss för att få skriftlig kallelse. Med kallelsen söker du tjänstledighet utan lön senast 14 dagar innan utbildningen.

FRÅGOR / ANMÄLAN? KONTAKTA OSS!
Platserna är begränsade! Anmäl enklast via webbformuläret nedan eller maila utbildning@klubbsjtrafik.se med rubrik ”Spåra SJ” och anmäl deltagande.

Varmt välkomna!
Elias Cataño, 070-0037604

Ange vad du jobbar som...
Ange för- och efternamn.
Ange din SJ-mail dit du vill att vi ska maila kallelsen ifall du behöver söka tjänstledigt.
Ange ditt mobiltelefonnummer om du önskar bl.a. påminnelse om utbildningen. Härmed godkänner du att uppgifterna sparas för registrering, utbetalning av ersättning och senare intern revision.

Detaljer

Börjar:
2020-12-02 @ 08:00
Slutar:
2020-12-03 @ 16:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , , , , , ,

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik & Lokförarna SJ Sthlm/Hgl

Plats

Klarabergsviadukten 49, lokal: Paris/London.
Klarabergsviadukten 49
Stockholm, 10126 Sverige
+ Google Map