Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Spåra SJ-utbildning 2-3 dec

december 2 @ 08:00 - december 3 @ 16:00

Gratis

UTBILDNINGEN FULLSATT – INGA PLATSER KVAR

Utbildningen är för alla SJ-anställda Seko-medlemmar i Hagalund/Stockholm som inte har gått sådan utbildning de senaste 5 åren. Seko bjuder deltagare på skattefri ersättning. För utbildning som bedrivs på plats bjuder Seko också på gratis lunch och fika där det då är ett begränsat antal utbildningsplatser.

VAD HANDLAR UTBILDNINGEN OM?
SJ utmanar alltmer våra mest grundläggande rättigheter på jobbet. Arbetstidsregler, viloregler m.m. måste vi nu ständigt försvara. Det måste vi som enskilda kunna försvara för att stå starka tillsammans. Vi studerar noggrant villkoren i kollektivavtalet och hur vi kan nyttja detta som bäst.

FÅR JAG (LEDIGT ATT) GÅ UTBILDNINGEN?
− Ja, enligt lag har du rätt till ledighet för fackliga studier med vila före/efter! Om du är timmis utan inbokade pass dessa dagar och vill närvara, så säkerställ att du förblir ledig för dessa dagar. Är du däremot schemalagd för arbete? Maila oss för att få skriftlig kallelse. Med kallelsen söker du tjänstledighet utan lön senast 14 dagar innan utbildningen.

FRÅGOR / ANMÄLAN? KONTAKTA OSS!
Platserna är begränsade! Anmäl enklast genom att fylla i nedanstående webbformulär eller maila utbildning@klubbsjtrafik.se med rubrik ”Spåra SJ” och anmäl ditt deltagande.

Varmt välkomna!
Elias Cataño, 070-0037604

UTBILDNINGEN FULLSATT – INGA PLATSER KVAR

Detaljer

Börjar:
december 2 @ 08:00
Slutar:
december 3 @ 16:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , , , , ,

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik & Lokförarna SJ Sthlm/Hgl

Plats

Klaraporten
Vasagatan 10
Stockholm, 11120 Sverige
+ Google Map