Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Spåra SJ-utbildning 8-9 jan

januari 8 @ 08:00 - januari 9 @ 16:00

Gratis

Spåra SJ-utbildning

:: UTBILDNING INSTÄLLD ::

Utbildningen är för alla medlemmar i Seko och SJ-anställda i Hagalund/Stockholm som inte har gått sådan utbildning de senaste 5 åren. Seko bjuder på gratis lunch, fika och 928 kr/dag i studieersättning. Utbildningen genomförs i samarbete med ABF.

VAD HANDLAR UTBILDNINGEN OM?
SJ utmanar alltmer våra mest grundläggande rättigheter på jobbet. Arbetstidsregler, viloregler m.m. måste vi nu ständigt försvara. Det måste vi som enskilda kunna försvara för att stå starka tillsammans. Vi studerar noggrant villkoren i kollektivavtalet och hur vi kan nyttja detta som bäst.

FÅR JAG (LEDIGT ATT) GÅ UTBILDNINGEN?
− Ja, enligt lag har du full rätt till ledighet, i synnerhet för fackliga studier, utan lön! Om du är timmis utan inbokade pass dessa dagar och vill närvara, så säkerställ att du förblir ledig för dagarna. Är du däremot schemalagd för arbete? Maila oss för att få skriftlig kallelse. Med kallelsen söker du sedan tjänstledighet senast 14 dagar innan utbildningen.

FRÅGOR / ANMÄL DELTAGANDE? KONTAKTA OSS!
Platserna är begränsade! Maila utbildning@klubbsjtrafik.se med rubrik ”Spåra SJ” och anmäl deltagande eller anmäl enkelt på nedanstående webbformulär.

Varmt välkomna!

Anmälan Spåra SJ-utbildning 9-10 mars
Ange vad du jobbar som...
Ange för- och efternamn.
Ange din SJ-mail dit du vill att vi ska maila kallelsen ifall du behöver söka tjänstledigt.
Ange ditt mobiltelefonnummer om du önskar bl.a. påminnelse om utbildningen. Härmed godkänner du att uppgifterna sparas för registrering, utbetalning av ersättning och senare intern revision.

Detaljer

Börjar:
januari 8 @ 08:00
Slutar:
januari 9 @ 16:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , , , ,

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik & Lokförarna SJ Sthlm/Hgl

Plats

Klarabergsviadukten 49, Stockholm.
Klarabergsviadukten 49
Stockholm,
+ Google Map