Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Julbord 19 dec

2019-12-19 @ 17:00 - 21:00

SEK180

OM JULBORDET

Tiden går fort och snart är det jul! Även i år erbjuder Seko Klubb SJ Trafik sina aktiva medlemmar i Sektion Administratörer, Försäljning, Åkande och VÄTE plats på julbord. Nytt för i år är att julbordet går i traditionellt italienskt tema. Julborden äger rum från kl. 17:00 under de tre decemberkvällarna tisdagen den 17:e, onsdagen den 18:e och torsdagen den 19:e december med 16 stycken platser per kväll på Restaurang Trattorian, ett italienskt julbord på Kungsholmen. Och detta till mycket kraftigt reducerade priser, se nedan under “Bokning”!

Härligt juldekorerad lyser fina Restaurang Trattorian upp Norr Mälarstrand. En scen där glada gäster, god mat, smaker, dofter, musik och en fantastisk miljö skapar en förväntan för deras traditionella italienska julbord. De lovar dig en gastronomisk resa genom Italien och dess kulinariska regioner. Se axplock av menyn HÄR.

BOKNING / ANMÄLAN

För att anmäla närvaro överförs en summa av 500 kronor till klubbens PlusGiro-nummer 1318983-2. I meddelandefältet för inbetalningen anges närvarande medlems/medlemmarnas för- och efternamn samt datum för önskat julbord. På plats får varje anmäld och närvarande medlem 320 kronor tillbaka (vilket innebär att medlem i slutändan endast betalar 180 kr av ordinarie pris 695 kr). Vid genomförd anmälan godkänns att uppgifter sparas för administration och intern revision.

Observera att en anmälan är komplett endast då anmälningsavgiften på 500 kr når klubbens konto samt innehåller alla nödvändiga uppgifter (för- och efternamn samt önskat datum för julbordet). Förtur till vakant plats ges den medlem som tidigast inkommer med komplett anmälan till klubbens konto.

Medlem som, mot all förmodan, betalar in till klubben och anger en dag som är fullsatt kommer 1) att få tillbaka sin inbetalade summa om inte annan vakant dag är aktuell inom anmälningstiden eller 2) bli uppsatt på väntlista för önskad/fullsatt dag i väntan på annan medlems ev. förhinder. Inkommer inget förhinder till önskad/fullsatt dag då medlem är uppsatt på väntlista återbetalas inbetalad summa.

Fr.o.m. 26 november öppnar vi även upp för pensionärsmedlemmar i Seko att anmäla sig till ett av nedanstående julbord. Sista dag för inkommen anmälan/inbetalning är tisdagen den 3 december, vilket innebär att vakanta platser då avbokas. Observera att det är begränsat med platser. så skynda och boka! Vid färre än 4 st deltagare per kväll så ställs det aktuella julbordet in.

FÖRHINDER / AVBOKNING / ÅTERKÖP

Anmälan om förhinder sker till nedan angivit telefonnummer, se “Praktisk info!”.

Avbokning/återbetalning av redan inbetald summa är tyvärr inte möjligt såvida inte annan i turordning intresserad medlem kan närvara och som har anmält sig enligt ovanstående rutin, men som initialt inte fått plats på önskad dag.

ANMÄLNINGSLISTA

Se nedanstående lista för uppdaterad info om julbordskvällarna och beläggningen. Endast listan nedan är att betrakta som slutlig anmälningslista och uppdateras allteftersom anmälningsavgifterna inkommer till klubben enligt kontoutdrag.

PRAKTISK INFO!

 • Fr.o.m. 26 november öppnar vi även upp för pensionärsmedlemmar i Seko att anmäla sig till ett av nedanstående julbord.
 • Sista dag för inkommen anmälan/inbetalning är tisdagen den 3 december, vilket innebär att vakanta platser då avbokas.
 • Samling utanför Restaurang Trattorian senast kl. 16:50.
 • För förhinder, (akut) frånvaro eller övergripande frågor, v.g. kontakta Elias på tel: 070-0037604 snarast möjligt.
 • All dryck, såsom alkoholhaltiga sådana, ingår ej enligt årsmötesbeslut och bekostas således av medlemmen själv.
 • Medlem i turordning har företräde till vakans på önskad/fullsatt dags väntlista.
 • Medlemmar hälsas välkomna till en garanterad mysig julbordsbuffé med många läckerheter!

Uppdaterad 2019-12-03, kl. 15:00

Anmälda:

 1. Louise Reichenberg
 2. Lena Lantz.
 3. Kerstin Haneryd.
 4. Johnny “Pålle” Paulsson.
 5. Jan Bergsten.
 6. Jocke Arfvidsson.

Detaljer

Datum:
2019-12-19
Tid:
17:00 - 21:00
Pris:
SEK180
Evenemang Kategorier:
, , , , ,

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik

Plats

Restaurang Trattorian
Norr Mälarstrand Kajplats 464
Stockholm, 112 20 Sverige
+ Google Map