Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Medlemsdag på Grönan 22 aug

augusti 22 @ 16:00 - 21:00

Gratis

Seko Klubb SJ Trafiks sektionsmedlemmar i Administratörer, Försäljning, Åkande & VÄTE samt medlemmar tillhörande Seko Lokförarna SJ Stockholm/Hagalund välkomnas till traditionsenlig Medlemsdag på Gröna Lund med 5-kamp och karusellåkning under två tillfällen.

Det gäller onsdagen den 14 eller torsdagen den 22 augusti. Drop in för medlemmar i ovanstående organisationer från kl. 16:00 på O’Learys utanför Gröna Lunds entré för uppladdning. Observera att det endast är till för medlemmar!

Väl på plats delar vi in oss i 5-kampslag, innan vi går in på Grönan, ca. kl. 16:30. Öven detta år står klubbarna för hela kalaset, d.v.s. varje medlem bjuds på ett 5-kampshäfte med fem stycken spelkuponger, 2 stycken karusellåk och en måltidskupong värd 60 kr samt entrébiljett för ett värde av 435 kronor. Ingen föranmälan krävs heller (även om det är skoj att se vilka som är intresserade av att delta). Medlemmar, ta med ett glatt humör så ses vi för en trevlig upplevelse tillsammans!

Välj kampgrenar!
Utöver tre (3) förbestämda grenar att tävla i så kan du som medlem påverka vilka de två (2) andra grenarna blir. Den 16 juli öppnas denna möjlighet att påverka, varpå du kan fylla i webbformuläret nedan som blir synligt.

Detaljer

Datum:
augusti 22
Tid:
16:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , , , ,

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik & Lokförarna SJ Sthlm/Hgl

Plats

O’Learys Gröna Lund
Allmänna gränd 6
Stockholm, Stockholm 115 21 Sverige
+ Google Map