Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Medlemsmöte 7 okt

2019-10-07 @ 09:00 - 15:00

Medlemmar i Seko Klubb SJ Trafiks samtliga sektioner (Administratörer, Försäljning, Åkande och VÄTE) hälsas välkomna till medlemsmöte i SJs personallokaler på Klarabergsviadukten 49 mellan kl. 09:00-15:00.

Huvudtemat för medlemsmötet är avtalsyrkande. Detta innebär att du kan inkomma med förslag på förbättringar till vårt kollektivavtal, både lokalt på SJ AB samt i branschen spårtrafik. Alla förslag, stort som smått, tas tacksamt emot på vad just du vill förbättra i vårt kollektivavtal. Du kan också maila in förslag till klubben@klubbsjtrafik.se

Andra dagsaktuella teman är såklart också också välkomna för diskussion.

Speciellt för medlemmar i Sektion Åkande har vi tidigare annonserat om en (1) st vakant ledamotsplats i sektionsstyrelsen med nomineringsmöjlighet. Det har inkommit fler än ett namnförslag, varför medlemmar i Sektion Åkande under mötet kan personligen avlägga sin röst på den kandidat som de anser ska fylla den vakanta platsen. De nominerade är Anneli Bäcklund och Vesna Gyllenberg. Omröstningen avslutas kl. 15:00 och valberedningen räknar därefter rösterna och presenterar utfallet.

Vi bjuder på fika.

Välkomna!

Detaljer

Datum:
2019-10-07
Tid:
09:00 - 15:00
Evenemang Kategorier:
, , , , ,

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik

Plats

Klarabergsviadukten 49, Stockholm.
Klarabergsviadukten 49
Stockholm,
+ Google Map