Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Seko julbord 18 dec

2018-12-18 @ 18:15 - 21:00

SEK200

OM JULBORDET
Tiden går fort och snart är det jul! Även i år erbjuder Seko Klubb SJ Trafik sina aktiva medlemmar i Sektion Administratörer, Försäljning, Åkande och VÄTE plats på de traditionsenliga och uppskattade julborden. Julborden äger rum under de tre decemberkvällarna tisdagen den 18:e, onsdagen den 19:e och fredagen den 21:e december (ej fredagen den 21 dec som tidigare felaktigt har annonserats) med normalt 12 st platser per kväll i Blidösundsbolagets mysiga ångbåt S/S Blidösund. Och detta till mycket kraftigt reducerade priser, se nedan under “Bokning”!

Från kajplatsen nedanför Slottet på Skeppsbron i Stockholm avgår det varma ångfartyget i vinterkylan på sin färd genom skärgårdens slussar och erbjuder mysig sjöutsikt och genuin julkänsla. Möjlighet finns att besöka maskinrummet där maskinisten och koleldaren stolt visar upp ånganläggningen från 1911.

På Blidösunds exklusiva och hemlagade julbord finner vi lagrad kryddströmming, Furusundslåda, rimmad julgädda, kryddost från Collins i Norrtälje samt Blidösunds egna julsenap och kallskänkans chokladkonfekt. Dessförinnan välkomnas du ombord med varm glögg innan vi sätter oss till bords.

BOKNING / ANMÄLAN
För att anmäla närvaro överförs en summa av 500 kronor till klubbens PlusGiro-nummer 1318983-2. I meddelandefältet för inbetalningen anges närvarande medlems/medlemmarnas för- och efternamn samt datum för önskat julbord. Vid ombordstigning får varje anmäld och närvarande medlem 300 kronor tillbaka (vilket innebär att medlem i slutändan endast betalar 200 kr av ordinarie pris 795 kr). Vid genomförd anmälan godkänns att uppgifter sparas för administration och intern revision.

Observera att en anmälan är komplett endast då anmälningsavgiften på 500 kr når klubbens konto samt innehåller alla nödvändiga uppgifter (för- och efternamn samt önskat datum för julbordet). Förtur till vakant plats ges den medlem som tidigast inkommer med komplett anmälan till klubbens konto.

Medlem som, mot all förmodan, betalar in till klubben och anger en dag som är fullsatt kommer 1) att få tillbaka sin inbetalade summa om inte annan vakant dag är aktuell inom anmälningstiden eller 2) bli uppsatt på väntlista för önskad/fullsatt dag i väntan på annan medlems ev. förhinder. Inkommer inget förhinder till önskad/fullsatt dag då medlem är uppsatt på väntlista återbetalas inbetalad summa.

Sista dag för anmälan/inbetalning är torsdagen den 15 november. Observera att det är begränsat med platser (12 st platser / kväll). Så skynda och boka!

FÖRHINDER / AVBOKNING / ÅTERKÖP
Anmälan om förhinder sker till nedan angivit telefonnummer, se “Praktisk info!”.

Avbokning/återbetalning av redan inbetald summa är tyvärr inte möjligt såvida inte annan i turordning intresserad medlem kan närvara och som har anmält sig enligt ovanstående rutin, men som initialt inte fått plats på önskad dag.

ANMÄLNINGSLISTA
Se nedanstående lista för uppdaterad info om julbordskvällarna och beläggningen. Endast listan nedan är att betrakta som slutlig anmälningslista och uppdateras allteftersom anmälningsavgifterna inkommer till klubben enligt kontoutdrag.

PRAKTISK INFO!

 • Samling nedanför slottet på kajen intill ångbåten på Skeppsbron en stund innan avgång, d.v.s. senast kl 18:15 då ombordstigning sker.
 • Ångbåtens avgångstid från kajplats är kl 18:30.
 • Ångbåtens ankomsttid till kajplats är kl 21:00.
 • För förhinder, (akut) frånvaro eller övergripande frågor, v.g. kontakta Elias på tel: 070-0037604 snarast möjligt.
 • All dryck, såsom alkoholhaltiga sådana, ingår ej enligt årsmötesbeslut och bekostas således av medlemmen själv.
 • Absolut sista dag för inbetalning är tisdagen den 28 november för samtliga julbord. Detta för att alla inbetalningar ska ha registrerats kort därefter.
 • Medlem i turordning har företräde till vakans på önskad/fullsatt dags väntlista.

Medlemmar hälsas välkomna till en garanterad mysig julbordsbuffé med många läckerheter!


Uppdaterad 2018-12-13, kl. 16:00.

Anmälda:

 1. Jason
 2. Pia O
 3. Anneli B
 4. Birgitta E
 5. Teresia L-L
 6. Ann J
 7. Jan B
 8. Maria N
 9. Orvar S
 10. Mikael S
 11. Jenny S
 12. Sofia L

FULLBOKAD!
(Väntlista är tom)

Detaljer

Datum:
2018-12-18
Tid:
18:15 - 21:00
Pris:
SEK200
Evenemang Kategori:

Plats

Skeppsbron
Skeppsbron 2
Stockholm, 111 30 Sverige
+ Google Map