Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Seko medlemsvecka

2019-05-09 @ 09:00 - 16:00

Förra vårens medlemsvecka blev en succé. På arbetsplatser över hela landet genomfördes sammanlagt mer än tiotusen samtal med medlemmar, dessutom värvades rekordmånga nya medlemmar till Seko. Viktiga steg togs mot ett större och mer medlemsnära förbund. Under vecka 19 (6-12 maj) genomför Seko återigen sin medlemsvecka.
Specifikt under torsdagen den 9 maj samordnar alla Seko-klubbar på SJ sig och syns lite extra på så gott som alla ställen på SJ där vi bjuder på lite smått och gott.
Vi kommer finnas tillgängliga under större delen av kontorsdagen på följande ställen med följande aktiviteter:

SJs huvudkontor.

Mellan kl. 09:00-16:00 finns vi tillgängliga för förslag, åsikter, fackliga frågor och diskussion där Sekos banderoll finns placerad. Vi bjuder även på tilltugg och annat smått. Välkomna hälsar Seko Sektion Administratörer.

49:an.

Mellan kl. 09:00-16:00 finns vi tillgängliga för förslag, åsikter, fackliga frågor och diskussion där Sekos banderoll finns placerad i lokal Bryssel. Vi bjuder även på tilltugg och annat smått.

 

Sekos juristförsäkring HELP
kl. 10:00-11:00
De flesta människor behöver någon gång i livet juridisk rådgivning. Som ny medlem i Seko omfattas du av en juristförsäkring som täcker de viktigaste rättsområdena inom privatjuridik och ger dig som medlem tillgång till jurist, oavsett om det gäller juridisk rådgivning eller tvistelösning. Sekos jurister besöker oss och svarar på frågor.

Info från Folksam
kl. 12:00-13:00
Som medlem i Seko får du ett erbjudande som tagits fram i samarbete mellan Folksam och ditt förbund. Köp försäkringarna du behöver till ett extra förmånligt medlemspris. Kontrollera med rådgivarna att du har det skydd du behöver, de kan även hjälpa dig att kolla din pension.

Bowling på John Scott’s

kl. 16:00-17:30
Vi avslutar dagen med bowling på John Scott´s på Kungsgatan. Kom till Bryssel senast kl. 16:00 eller till John Scott´s kl. 16:15. Efter bowlingen kan de som önskar stanna på en bit mat som man får stå för själv.
Välkomna hälsar Seko Sektion Åkande. 

Hagalund.

Mellan kl. 09:00-16:00 finns vi tillgängliga för förslag, åsikter, fackliga frågor och diskussion där Sekos banderoll finns placerad. Vi bjuder även på tilltugg och annat smått. Vi gör detta i samarbete med andra Seko-klubbar i depån. Välkomna hälsar Seko Sektion VÄTE.

Detaljer

Datum:
2019-05-09
Tid:
09:00 - 16:00

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik