Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Spåra SJ-utbildning 5-6 dec

2018-12-05 @ 08:00 - 2018-12-06 @ 16:00

Gratis

Spåra SJ-utbildning

Utbildningen är för alla SJ-anställda i Hagalund/Stockholm och som är medlemmar i Seko. Av Seko får kursdeltagare gratis lunch, fika och 904 kr/dag i skattefri ersättning.

VAD HANDLAR UTBILDNINGEN OM?
SJ utmanar alltmer våra mest grundläggande rättigheter på jobbet. Arbetstidsregler, viloregler m.m. måste vi nu ständigt försvara. Det kan inte några fackligt förtroendevalda göra på egen hand. Det måste varje en av oss kunna försvara. Tillsammans. Det stärker oss som kollektiv.

FÅR JAG (LEDIGT ATT) GÅ UTBILDNINGEN?
− Ja, enligt lag har du rätt till ledighet utan lön! Är du schemalagd för arbete denna dag? Är du timmis utan inbokade pass dessa dagar och vill närvara? Säkerställ att du förblir ledig för dagarna… Kontakta oss för att få skriftlig kallelse. Med kallelsen söker du därefter tjänstledighet senast 14 dagar innan utbildningen.

FRÅGOR / ANMÄLAN? KONTAKTA OSS!
Anmäl ditt deltagande via mail till utbildning@klubbsjtrafik.se (skriv ”Spåra SJ” som rubrik och ange namn och arbetsplats) eller anmäl på nedanstående webbformulär. Sök nu, platserna är begränsade!

Välkommen!

Anmälan Spåra SJ-utbildning 8-9 jan
Ange för- och efternamn.
Ange din SJ-mail dit du vill att vi ska maila kallelsen ifall du behöver söka tjänstledigt.
Ange ditt mobiltelefonnummer om du önskar bl.a. påminnelse om utbildningen. Härmed godkänner du att uppgifterna sparas för registrering, utbetalning av ersättning och senare intern revision.

Detaljer

Börjar:
2018-12-05 @ 08:00
Slutar:
2018-12-06 @ 16:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik

Plats

Klarabergsviadukten 49, Stockholm.
Klarabergsviadukten 49
Stockholm,
+ Google Map