Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kryssning med Klubb SJ Trafik

mars 18 @ 15:00 - april 12 @ 23:59

kr500

Ahoy, är du klar för piratäventyr till havs?

Återupplev kryssningsmagin med Klubb SJ Trafik! Anmäl dig och segla iväg på ett spännande äventyr till havs fylld med dans, skratt och enastående mat. Vi erbjuder två resor med M/S Birka Gotland i maj: den 18-19 och den 25-26. Vi avgår från Stockholm 17:30 och ankommer tillbaka 14:30. Antalet platser är begränsat, så se till att anmäla dig tidigt för att säkra din plats ombord!

Vår kryssning inkluderar en fantastisk middagsbuffé och en läcker frukostbuffé, samt bekväm hytt (Insidehytt) för övernattning.

För att anmäla dig och säkra din plats ombord, vänligen notera följande detaljer:

  • Datum för anmälan: Öppnar kl. 15:00 på måndag den 18 mars 2024.
  • Sista dag för anmälan: 12 april 2024 kl. 23.59.

För att fullborda din anmälan och säkra din plats krävs en deposition på 500 kronor vid anmälan, varav 200 kommer att återbetalas till dig. Efter att du anmält dig, kommer ett bekräftelsemejl till dig inom 24h, där kommer du att få instruktioner om betalning. Betalning ska ske inom en vecka efter du fått mailet för att du ska kunna behålla din plats. Annars överlåter vi din plats till nästa person på anmälningslistan. Observera att anmälan är bindande efter inbetalning och ingen återbetalning av hela betalningen sker om du inte kan delta.

Observera att endast aktiva medlemmar kan delta i denna kryssning, vilket inkluderar ombordpersonal, administration, lounge och VÄTE. Anmälan är bindande.

Vi erbjuder en trevlig upplevelse med maximalt 28 deltagare per avgång för att säkerställa att varje deltagare får en trevlig och minnesvärd resa.

Efter att du anmält dig kommer du att bo i dubbelhytter under resan. Om du föredrar en enkelhytt finns möjlighet att uppgradera mot en extra kostnad (980 kr).

Vi kommer även att skicka ett informationsmejl en vecka innan varje kryssning med detaljer om mötesplats och tid för avgång, samt information om hur du tar dig till terminalen.

Glöm inte att slipa dina krokar och förbereda dig för en spännande resa till sjöss!

Anmäl dig redan på måndag och var med på detta minnesvärda äventyr med Klubb SJ Trafik!

Med vänliga hälsningar,

Klubb SJ Trafik


Översikt över bokningsstatusen

18-19 maj:

22 av 28 platser fyllda

25-26 maj:

8 av 28 platser fyllda

Anmälan till Maj-kryssningen

Anmälan till Maj-kryssningen

På nedanstående webbformulär anmäler/avbokar du enklast ditt deltagande.

Ange ovan om ditt deltagande. Sista dag för anmälan är 12 april!
Fyll i din yrkeskategori som du bär anställning i.
Jag heter:
Jag heter:
Förnamn
Efternamn
Ange ditt mobiltelefonnummer (endast 10 siffror, t.ex: "07...") om vi skulle med anledning av aktiviteten behöva nå dig med kort varsel.
Ange din SJ-mail - INTE privat e-postadress - i bägge fält som bekräftelse på denna anmälan.
Ange övrig valfri upplysning till oss i rutan (frivilligt). Exempelvis om du vill dela med någon särskild, om du inte fyller i detta så kommer du att tilldelas en slumpmässig person.

Detaljer

Börjar:
mars 18 @ 15:00
Slutar:
april 12 @ 23:59
Pris:
kr500

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik