Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Medlemsdag på Gröna Lund 16 aug

2023-08-16 @ 16:00 - 20:30

Gratis

Seko Klubb SJ Trafiks yrkesverksamma sektionsmedlemmar i Administratörer, Försäljning, Åkande & VÄTE samt medlemmar tillhörande Seko Lokförarna SJ Stockholm/Hagalund välkomnas till traditionsenlig medlemsdag på Gröna Lund med 5-kamp och karusellåkning. Även i år bjuder båda klubbarna nämnda medlemmar på fri entré, fria karusellåk och 5-kampshäfte!

Det gäller onsdagen den 16 augusti eller onsdagen den 23 augusti. Nämnda medlemmar måste föranmäla sitt deltagande på nedanstående webbformulär för att kunna delta och för att anpassa inköp av entrébiljetter och 5-kampshäften som måste förbeställas enligt besöksvillkoren. Inför respektive tillfälle träffas de föranmälda medlemmarna kl. 16:00 på puben utanför Gröna Lunds huvudentré för pepp och lagindelning. På puben finns möjlighet till förtäring av ett brett sortiment av dryck och olika måltider som självbekostas. Observera att tillställningen endast är till för nämnda medlemmar och anmälan är bindande!

5-kampsgrenar / anmälan / förhinder!

De fastställda grenarna i 5-kampen är fastställda och är Kentucky Derby, Woody, Boom Ball, Vattenpistolen och Skjutbanan.

Nämnda medlemmar anmäler sitt bindande deltagande genom att fylla i nedanstående webbformulär senast den 16 augusti kl. 15:00. Är det färre än 6 st deltagare ställer vi tyvärr in arrangemanget.

Anmälda: [Uppdaterat 2023-08-16, kl. 15:00.]

  1. Ansv: J.S.
  2. Ansv: D.H.
  3. V.A.
  4. R.A.
  5. H.R.
  6. M.Z
  7. J.H.

Mer info om 5-kampsgrenarna hittas här.

Medlemmar, ta med ett glatt humör så ses vi för en trevlig upplevelse tillsammans!

Anmälan stängd

Anmälan till Gröna Lund

Anmälan till Gröna Lund

På nedanstående webbformulär anmäler/avbokar du enklast ditt deltagande.

Ange ovan om ditt deltagande. Sista dag för anmälan är 14 juli!
Fyll i din yrkeskategori som du bär anställning i.
Jag heter:
Jag heter:
Förnamn
Efternamn
Ange ditt mobiltelefonnummer (endast 10 siffror, t.ex: "07...") om vi skulle med anledning av aktiviteten behöva nå dig med kort varsel.
Ange din SJ-mail - INTE privat e-postadress - i bägge fält som bekräftelse på denna anmälan.
Ange övrig valfri upplysning till oss i rutan (frivilligt). Skickar du in ifyllt webbformulär så godkänner du som medlem att Seko sparar uppgifterna för ekonomisk administration såväl som revision.

Detaljer

Datum:
2023-08-16
Tid:
16:00 - 20:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , , , ,

Arrangör

Seko Klubb SJ Trafik & Lokförarna SJ Sthlm/Hgl

Plats

Gröna lund
Allmänna gränd 6
Stockholm, 115 21 Sverige
+ Google Map