Avtalsyrkande

Har du förslag på vad som kan bli bättre i vårt kollektivavtal? Då vill vi gärna veta vad det är!

Sektionsmedlemmar i Seko Klubb SJ Trafik är välkomna att genom nedanstående webbformulär skicka in avtalsyrkande (avtalsförslag) till spårtrafikens centrala kollektivavtal (som du hittar här) och/eller lokalt kollektivavtal på SJ AB (som du hittar här). Ev. sektionsstyrelse och i sista hand klubbstyrelsen sammanställer inkomna avtalsyrkanden och behandlar det enligt gängse praxis. Sista dag för att inkomma med avtalsyrkande är den 21 augusti.

Du som sektionsmedlem är den 16 augusti (mellan kl. 10-15) välkommen att personligen inkomma med ditt avtalsyrkande på plats i SJs personallokaler på plan 7 på Klaraporten när bl.a. Seko Sektion Åkande håller Öppet Hus. Detta istället för att fylla i nedanstående webbformulär.

Mitt avtalsyrkande

Avtalsyrkande
Inför nästkommande avtalsrörelse (när centralt och lokalt kollektivavtal ska omförhandlas med chefer) emotser vi medlemmars avtalsyrkanden. Dessa avtalsyrkanden (avtalsförslag) kommer att sammanställas och behandlas av ev. sektionsstyrelse och i slutändan klubbstyrelsen för Seko Klubb SJ Trafik. Observera att endast avtalsyrkanden från sektionsmedlemmar i Seko Klubb SJ Trafik kommer att behandlas. Ange ENDAST ett (och inte flera olika) avtalsyrkande i nedanstående webbformulär. För att skicka in flera avtalsyrkanden upprepar du proceduren på nytt. Sista dag för att skicka in avtalsyrkande är den 21 augusti.
Observera att du i rutan ENDAST skriver ETT avtalsyrkande och INTE flera olika avtalsyrkanden.
Här bekräftar du att du just nu är sektionsmedlem i Seko Klubb SJ Trafik.
Ange ditt för- och efternamn i respektive ruta ovan.
Ange din yrkesgrupp.
Ange ditt mobilnummer så att vi kan kontakta dig vid frågor/oklarheter angående ditt avtalsyrkande.
Ange din e-postadress på SJ (EJ privat e-postadress) så att vi kan kontakta dig vid frågor/oklarheter angående ditt avtalsyrkande. Genom att klicka på "Skicka" godkänner du härmed att ovan uppgifter är korrekta och sparas för sammanställning av inkomna avtalsyrkanden.
augusti 12, 2022