Nominera till styrelsen i Seko Sektion Åkande

Vem vill du ska representera dig och dina arbetskamraters intressen?

Den 14 februari 2023 är det dags för årsmöte för Seko Sektion Åkande. Det innebär att det kommer att hållas val till förtroendeuppdrag i Seko Sektion Åkandes styrelse. Dessförinnan kan man nominera (d.v.s. föreslå namn till vem man vill se i styrelsen). Uppdrag som ska tillsättas är en (1) stycken ordförande för en tvåårsperiod och tre (3) stycken ledamöter för en tvåårsperiod. Även en (1) stycken ledamot för en ettårsperiod (på fyllnadsval) ska tillsättas. Vi emotser fler nomineringar inför tillsättning av dessa uppdrag.

Som medlem kan man nominera (d.v.s. inkomma med namnförslag till uppdragen) fritt antal medlemmar till posterna. Medlemmar som nomineras skall ha tillfrågats och tackat ja innan nomineringen lämnas in. Man får såklart nominera sig själv.

Sista dag att nominera är den 31 januari.

Nomineringar skickas via e-post till: valberedning@klubbsjtrafik.se eller enklast via nedanstående webbformulär.

Mvh

Valberedningen Seko Klubb SJ Trafik

 

 

Nominering avslutad.

januari 16, 2023