Nominera till Seko Sektion VÄTE styrelse

Vem vill du ska representera dig och dina arbetskamraters intressen?

Den 16 februari 2023 är det dags för årsmöte för Seko Sektion VÄTE. Det innebär att det kommer att hållas val till förtroendeuppdrag i Seko Sektion VÄTEs styrelse. Dessförinnan kan man nominera (d.v.s. föreslå namn till vem man vill se i styrelsen). Uppdrag som ska tillsättas är två (2) stycken ledamöter för en tvåårsperiod. Vi emotser fler nomineringar inför tillsättning av dessa uppdrag.

Som medlem kan man nominera (d.v.s. inkomma med namnförslag till uppdragen) fritt antal medlemmar till posterna. Medlemmar som nomineras skall ha tillfrågats och tackat ja innan nomineringen lämnas in. Man får såklart nominera sig själv.

Sista dag att nominera är den 1 februari.

Nomineringar skickas via e-post till: valberedning@klubbsjtrafik.se eller enklast via nedanstående webbformulär.

Mvh

Valberedningen Seko Klubb SJ Trafik

 

Nominering avslutad!

januari 20, 2023