Nominera till Klubb SJ Trafiks styrelse

Vem vill du ska representera dig och dina arbetskamraters intressen?

Den 8 mars 2023 är det dags för årsmöte för Seko Klubb SJ Trafik. Det innebär att det kommer att hållas val till förtroendeuppdrag i klubbens styrelse. Dessförinnan kan medlemmar nominera till vem man vill se i styrelsen. Uppdrag som ska tillsättas är en (1) stycken ordförande på fyllnadsval för en ettårsperiod. Även en (1) stycken kassör för en tvåårsperiod ska tillsättas. Även två (2) stycken ledamöter för en tvåårsperiod vardera ska tillsättas. Av ledamöterna ser vi gärna representation från Sektion Administratörerna, Försäljning och Åkande. Även en (1) stycken revisor och en (1) stycken valberedare på en tvåårsperiod vardera ska tillsättas.

Vi emotser fler nomineringar inför tillsättningarna. Som medlem kan man nominera (d.v.s. inkomma med namnförslag till uppdragen) fritt antal medlemmar till posterna. Medlemmar som nomineras skall ha tillfrågats och tackat ja innan nomineringen lämnas in. Man får såklart nominera sig själv.

Nomineringar till ovanstående uppdrag (dock ej valberedning) meddelas valberedningen senast 22 februari via e-post till: valberedning@klubbsjtrafik.se eller enklast genom att fylla i nedanstående webbformulär.

Mvh

Valberedningen Klubb SJ Trafik

Min nominering (namnförslag)

februari 12, 2023